201 тайни за високорезултатна дентална практика


Година: 
2010
ISBN: 
9789549232653
Страници: 
324
Корица: 
Мека
Размер: 
15.3 / 23 cm
Език: 
Български
Наличност: 
Да
Цена: 50.00 лева
Доставка: 
Безплатна

За книгата

Това е единствена по рода си книга, в която е събран колективния опит на някои от най-преуспелите лекари по дентална медицина. Тя ви предлага 201 готови стратегии за успех и увеличена доходност на денталната ви практика. В книгата са включени редица успешни истории, поуки, методи, препоръки за необходими действия, както и анализи на реални случаи от управлението на практиките споделени от водещи професионалисти.  Книгата е подходяща и за специалисти от други професионални медицински практики – хирургически, оптометрични, ветеринарномедицински и др.

В нея ще откриете тайните за това как:

  • Да създадете марка на практиката си, за да се откроява от останалите.
  • Да увеличите доходността на практиката си с проверени начини за определяне, повишаване и намаляване на цените.
  • Да се превърнете в привлекателен работодател. Така практиката ви става по-притегателна както за сегашните, така и за бъдещи служители.
  • Да откривате и задържате служители, които работят усърдно, харесват това, което вършат, и работят съвместно, за да работи практиката ви успешно.
  • Да създавате емоционална връзка с пациентите си по начини, които наистина засилват удовлетвореността и лоялността им.
  • Да планирате дългосрочно и стратегически. Така създавате условия за увеличаване на приходите и ускорен растеж на практиката си.

Част от книгата може да изтеглите в PDF формат тук.
Adobe Reader

За автора

Като директор на „Success Dynamics Inc.“ Боб Лeвой е провел над 3000 семинара по мениджмънт и човешки ресурси предназначени за широк кръг браншови и професионални организации, компании от Fortune 500, водещи колежи и университети в Съединените Щати, Канада и други държави. Сред тях са стотици дентални асоциации, академии, местни дружества и училища по дентална медицина. Уникалния му професионален опит и квалификация в медицинския отрасъл и здравните професии е съсредоточен върху пазарни проучвания и разработване на програми за подобряване на резултатността и доходността на професионалните практики.

Боб Левой има три висши образователни степени от University of Connecticut и Columbia University. Написал е шест книги-бестселъри и стотици статии на мениджмънт тематика за бизнес и професионални списания; записал е голям брой аудио програми. Понастоящем води месечни рубрики и е член на редакционните колегии на много издания, посветени  на здравните професии.