Работата, за която сме родени - oткрийте работата, която обичате


Година: 
2011
ISBN: 
9789549232677
Страници: 
512
Корица: 
Мека
Размер: 
15.3 / 23 cm
Език: 
Български
Наличност: 
Не
Цена: 0.00 лева
Доставка: 
Безплатна

За книгата

Книгата е изчерпана онлайн. Ако желаете да ви информираме за възможна наличност в книжарници, моля изпратете емейл на адрес:  info(at)mbooks.bg

Искате работа, която ви носи повече удовлетворение? Търсите по-креативна и вълнуваща работа? Такава, която да ви позволява да изразите истинската си същност? Трябва да откриете работата, за която сте родени.

Водещият кариерен специалист Ник Уилямс е идентифицирал 12 принципа на работата, за която сме родени. Той ни показва как можем да ги задействаме, за да постигнем невероятен ефект и как можем да използваме вътрешната си сила във всички възможни етапи от професионалното си развитие. „Работата, за която сте родени" ви помага да определите целта на живота си и ви разкрива как можете да правите пари, като следвате желанията на сърцето си. Тя ще ви помогне да се освободите от ограниченията на статуквото и да откриете начина, по който да изградите работата си отвътре навън, като използвате сърцето, духа, същността и вдъхновението си. Работата, за която сте родени, е ваше право по рождение – отстоявайте си го!

„Това е една книга, изпълнена с мъдрост и което е по-важно – с вдъхновения, които ще ви покажат как да използвате мъдростта и да запазите автентичността на живота си... Четете и научете как да съхраните живота си, да живеете със сърцето си и оставите магията да се случи. Ако вникнете в посланието на книгата, няма да ви се налага да работите нито ден повече." - Бърни Сийгъл

Част от книгата може да изтеглите в PDF формат тук.
Adobe Reader

 

За автора

Ник Уилямс има много успешна кариера “по учебник” в областта на продажбите, но не се чувства щастлив и пълноценен. В крайна сметка събира смелост да напусне работата си и да последва сърцето си, за да открие какво би искал наистина да направи с живота си.

Ник Уилямс е работил като директор на проекта „Алтернативи” в Лондон – първокласно средище на водещи автори и лектори от цял свят, основател на проекта „Обичай работата си” и утвърден британски и международен лектор и презентатор. Работи като консултант и обучаващ в публичния и частния сектор. Присъства широко в медиите в качеството си на водещ експерт в сферата на професионалното развитие и методите за изразяване на най-доброто у нас чрез работата – нашето сърце и душа. Дейността му помага на разнородни групи хора като адвокати, учители, мениджъри, треньори, лекари, духовни лица, социални работници, хора на свободна практика и безработни.

„Ник е страхотен човек, който върши прекрасна работа и е вдъхновяващ учител с огромен принос.”
-Д-р Уейн Дайър