За M Books

За нас
М Books е издателство, фокусирано върху създаването и разпространението на книги с изключително съдържание, превъзходен дизайн и отлично качество до най-малките детайли. Ние си партнираме с водещи световни издателски групи, както и с талантливи автори, за да изберем и предложим на Вашето внимание уникална селекция от заглавия.

Стремим се да предоставим на българските читатели възможности за развитие на личния и професионален потенциал чрез стойностни, вдъхновяващи и красиви книги от съвременни философи, бизнес лидери, експерти от най-високо ниво в своята област, елитни спортисти и дизайнери.

Ангажимент
Във всички книги на M Books ние акцентираме на качеството на информацията, превода, редакцията, прецизността на графичния дизайн и полиграфичната работа. Целта ни е, когато четете и държите книгата в ръцете си, да изпитвате удоволствие както от съдържанието, така и от нейния вид.

Хартия
Книгите ни се отпечатват в България върху сертифицирана хартия от рециклирани или смесени източници съгласно международните стандарти на FSC* за опазване на околната среда.

*FSC (Forest Stewardship Council) е независима неправителствена организация, основана през 1993 г., която подпомага отговорното и разумно управление на горите по света.